4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Akkerfonds steunt 23 goede doelen

· 679× bekeken

VRIEZENVEEN - Het bestuur van Stichting Christelijk Boekenhuis De Akker en Stichting De Zaaier heeft maar liefst 23 aanvragen ontvangen van diverse instellingen uit Twenterand en directe omgeving. De variatie is groot, van hulp in arme landen in Oost-Europa en werkbegeleiding in Israël tot Vluchtelingen werk en een bijdrage aan lokale jubileumconcerten. Daarnaast wordt geïnvesteerd in de Lichtjestocht in Almelo, de Bijbeltuin in Den Ham en een doorstart van kinderclubs en catechese.

Vanuit Stichting Christelijk Boekenhuis De Akker wordt jaarlijks een deel van de winst uitgekeerd aan doelen, die worden ingevuld door christelijke groeperingen in Twenterand en omstreken. Met als doel het ondersteunen van projecten rondom diaconaat en evangelisatie, en passend zijn bij de doelstellingen rondom diaconaat en evangelisatie.

De Akker draaide in 2015 opnieuw een bijzonder positief jaar, dus er valt meer te verdelen. De gezamenlijke besturen hebben besloten om alle 23 aanvragen te honoreren met een bijdrage.
Op DV zaterdag 4 juni om 11 .00 uur vindt de feestelijke uitreiking plaats in De Akker, Westeinde 305, aan de vertegenwoordigers van de 23 aanvragende instanties.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›