4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Het Punt organiseert ook activiteiten op zondag

· 895× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zondag, 15 mei jl., kon men in Theater Het Punt genieten van muziek van Soul & Gospel Choir Spirit. Het koor met 20 enthousiaste zangers en zangeressen zongen onder begeleiding van een 5-koppige begeleidingsband prachtige soul en gospel liederen. Zo’n 75 mensen kwamen op de regenachtige en koude Eerste Pinksterdag naar Theater Het Punt om van dit koor te genieten en een ontspannen en gezellige middag te hebben.

Wist u dat Het Punt wel vaker leuke activiteiten op zondag organiseert? Zo kunt u bijvoorbeeld op zondag 5 juni met uw (klein)kinderen naar de voorstelling Melodietjes & Lalaliedjes. Een leuke voorstelling waarbij ook uw (klein)kinderen gezellig mee kunnen zingen. De voorstelling, waarvoor een kaartje maar € 5,- kost, zal zo’n 45 – 50 minuten duren waardoor deze ook voor de allerkleinsten geschikt is.
Benieuwd naar de andere activiteiten in Het Punt. Kijk dan snel op de agenda of er wat leuks voor u op de planning staat.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›