4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Het bruist van de activiteiten in Twenterand

· 1134× bekeken

VRIEZENVEEN - of het nu gaat om catering activiteiten in Vroomshoop, het uitbreiden van een bedrijfspand in Den Ham of het uitbreiden van tijdelijke kantoorruimtes in Vriezenveen; terwijl schrijver dezes een bedrijf uit Westerhaar over de vloer heeft - letterlijk en figuurlijk. Er wordt hard gewerkt in de gemeente Twenterand. En de ondernemers hebben de gemeente nodig voor het verlenen van de benodigde vergunningen. Op haar beurt ziet de gemeente de bijdrage van de ondernemers aan de lokale economie, als een zaak van belang, en werkt actief mee waar de wet het maar toelaat.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›