4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Oranje Hart Den Ham kijkt terug op geslaagd jaar

· 905× bekeken

DEN HAM - De Hammer Koningsdag organisatie Oranje Hart Den Ham kan tevreden terugkijken op de activiteiten. Ondanks het minder goede weer zijn alle evenementen druk bezocht.
"We zijn nooit echt bang geweest voor een slechte opkomst" aldus scheidend voorzitter Johan Vliek. "De inwoners van Den Ham en omstreken laten zich altijd zien als er iets georganiseerd wordt.” Met name op Koningsdag werd de organisatie gedwongen het middagprogramma, de Prins Pils Bokaal, om te gooien. “Vanwege de regen en de kou was het onverantwoord om op het buitenterrein spellen met water te doen” zegt Vliek. De meerkamp werd uiteindelijk binnen in versimpelde versie alsnog gespeeld, wat kon rekenen op positief commentaar van deelnemers en het massaal toegestroomde publiek.

Ook de verdere evenementen, de ‘Oldies but Goldies’, ‘Orange Teenage Event’, ‘Comedy Avond’ en ‘Oranjenacht’ werden als vanouds druk bezocht en waren allemaal nagenoeg uitverkocht. Hiermee kan de organisatie stellen dat ook dit jaar weer volledig geslaagd is. “We zijn blij om te zien dat de mensen onze evenementen weten te waarderen” vult nieuwe voorzitter Hermen Welink aan.

Op de website www.oranjehartdenham.nl zijn de foto's van alle feesten te vinden. Ook is daar een contactformulier te vinden om nieuwe ideeën voor volgend jaar te laten horen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›