4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Koningsdag Vroomshoop gaat naar binnen

· 1477× bekeken

VROOMSHOOP - Door de slechte weersvooruitzichten, besluit Oranjevereniging Vroomshoop om de vrijmarkt en de kinderspellen te verplaatsen naar de sporthal en theater van Het Punt. Hierdoor ontstaat meteen de grootste overdekte vrijmarkt van Overijssel met liefst 130 deelnemers! Alle grondplekken worden verdeeld over de sporthal, hier komen ook twee springkussens.

Alle kramen worden verdeeld in het theatergedeelte. Speciaal voor de kinderen wordt in een deel van het theater een mooie film afgespeeld! Alle snackkramen staan buiten onder de overkapping. Grand Café Het Punt wordt groots ingericht om alle bezoekers te voorzien van koffie/thee, bier, wijn of frisdrank.
Inmiddels zijn alle deelnemers op de hoogte gebracht door Oranjevereniging Vroomshoop over dit besluit. Zij hebben allemaal aanvullende informatie ontvangen. De organisatie hoopt met dit besluit de inwoners van Vroomshoop en omgeving een welverdiende feestdag te laten beleven. “Plan B is in werking. Alle vrijwilligers gaan nu hard aan het werk om dit zo goed mogelijk te laten uitvoeren. Wij hopen dat de bevolking van Vroomshoop en omstreken ons hierin steunt door massaal een bezoek te brengen aan Het Punt”, laat voorzitter Lute Gombert namens Oranjevereniging Vroomshoop weten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›