4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bijna iedereen aanwezig op feest Vrouwen van Nu Vriezenveen

· 858× bekeken

VRIEZENVEEN - De leden van Vrouwen van Nu Vriezenveen, die niet aanwezig konden zijn, waren op een hand te tellen. De anderen waren allemaal in feeststemming naar het CCK2 gekomen voor het 60 jarig jubileum.
Een feestje, van en voor leden, zonder speeches enz. Gewoon lekker beginnen met koffie/thee en wat lekkers. Gezellig praten, kijken naar oudere foto’s en tijdens het halen van een drankje konden de leden herinneringen ophalen bij een tafel vol oude boeken, prachtig tafelkleed, stukken van het wandkleed dat ooit gemaakt was.

Na het hapje en het drankje werd een prachtig warm/koud buffet neergezet, waar iedereen volop van genoten heeft. Na het ijs en de buikjes goed vol, was het genieten geblazen tijdens de voorstelling van Irene van der Aart. Herkenbare plattelandszaken, afgewisseld met het urban Amsterdam gevoel. In een anderhalf uur durende show liet Irene dat allemaal de revue passeren.

Na een laatste kopje koffie met een bonbon kon voorzitter Manny Dekker meer dan tevreden de dag afsluiten. Conclusie: het was een mooi feestje!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›