4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Muziekcarrousel met De Harmonie Vroomshoop

· 929× bekeken

VROOMSHOOP - Op vrijdag 1 en 15 april j.l. heeft muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop groepen leerlingen van bijna alle basisscholen in Vroomshoop kennis laten maken met muziek. In activiteitencentrum Het Punt stonden maar liefst vier muziekdocenten van De Harmonie klaar om de leerlingen alles te vertellen over de muziekinstrumenten die bij vereniging worden bespeeld. De leerlingen kregen tevens zelf de kans om op alle instrumenten te spelen en er ‘geluid’ uit te krijgen. Deze muziekcarrousel werd door zowel de onderwijzers als de leerlingen erg goed ontvangen, de kinderen hadden veel plezier.

De muziekcarrousel werd georganiseerd vanuit de cultuurklapper van de gemeente Twenterand. Tevens hoopt De Harmonie door kinderen op deze manier kennis te laten maken met muziek, ze enthousiast te krijgen voor het bespelen van een muziekinstrument. Alle leerlingen kregen na afloop dan ook een mooie introductieaanbieding mee voor het nemen van muziekles bij De Harmonie Vroomshoop. Voor meer informatie hierover, mail naar info@deharmonievroomshoop.nl.

Wanneer de scholen zich ook volgend jaar weer in zullen schrijven voor deze activiteit, hoopt De Harmonie er een jaarlijks terugkerend evenement van te kunnen maken. Met als doel kinderen op de basisschool meer basiskennis geven over de verschillende muziekinstrumenten en het bespelen daarvan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›