4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twirlsters Harmonie Vroomshoop behalen goede resultaten

· 684× bekeken

NUNSPEET - Afgelopen zaterdag 9 april deden de zusjes Iris en Maud Jansen van “De Harmonie Vroomshoop”mee aan het concours in Nunspeet. Ze namen allebei een bronzen medaille mee naar huis. Dit keer namen ze deel in twee categorieën.

Vandaag was het de eerste keer dat Maud en Iris met de 1-baton show mee deden. Hier vielen geen medailles mee te winnen maar een indeling op hun niveau. Wel kregen ze mooie punten, en veel goede feedback tips mee. Maud scoorde in de preteen introductie de hoogste punten. De volgende keer dat ze met deze show mee doen, gaat het wel weer om de punten. De beide zusjes hadden zich voor genomen om met hun solo dance nog betere punten te halen dan een maand geleden, om zo ook in de buurt van het hoge niveau van de Twirlsport te komen. Ze hebben een maand lang hard getraind, met een resultaat dat er wezen mag. Maud, die haar mooie dans uitvoerde op muziek van ‘Story of my life’ van de Piano Guys , haalde hier ruim 3 punten meer dan de vorige keer. Met maar liefst 67.7 punten eindigde zij op een derde plek. Hiernaast kreeg Maud ook een mooi compliment over de uitvoering van de dans. Iris, die een show heeft op ‘Let it go’ van de Piano Guys, liet op de vloer duidelijk zien wat ze kon. Ze behaalde maar liefst 70,8 punten, dit waren voor haar 5 punten meer dan de vorige keer! Hiermee pakte ook zij een derde plek, maar tevens ook haar eerste punten voor de voorrondes van het NK. Ook Iris kreeg hoge punten op haar showmanschap en choreografie. De beide zusjes waren meer dan tevreden en gaven aan dit niveau vast te willen houden of nog mooier, weer te verbeteren. Dat de twirlsport steeds meer komt opzetten bleek ook hier weer . De dag was gevuld met maar liefst 170 optredens in verschillende categorieën.
Iris en Maud bereiden zich voor op het eigen concours van “De Harmonie Vroomshoop” op 18 juni . Ook hiervoor gaan ze weer hard aan het trainen. Maar zij niet alleen, ook de andere meiden van “De Harmonie“ zijn hard aan het trainen om op ons eigen concours te laten zien wat ze kunnen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›