4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Weemelanden in Vriezenveen viert haar 10-jarig bestaan

· 2083× bekeken

VRIEZENVEEN - Woonzorgcomplex De Weemelanden van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) in Vriezenveen viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. In de week van 18 tot en met 22 april is er daarom voor bewoners, familieleden, medewerkers en vrijwilligers een feestelijk programma samengesteld met als thema ‘Feest en muziek’. Alle festiviteiten vinden plaats in De Weemelanden.

Op dinsdag 18 april 2006 kwamen de eerste bewoners in De Weemelanden wonen. Op de afdelingen Leemansmolen, De Brug en Peddemors stonden de teams al klaar om hen hartelijk te ontvangen. In de derde week van september 2006 vond de officiële opening plaats, waarbij een beeld van twee ouderen met de Vriezenveense term ‘Het geit nog’ werd onthuld. Margret Rupert, leidinggevende bij De Weemelanden: “De verbinding tussen bewoners, familieleden, medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen speelt elke dag een hoofdrol binnen De Weemelanden. We vinden het dan ook belangrijk om samen stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal.”

Programma
Op dinsdagochtend 19 april wordt het jubileum onder leiding van de dominee zingend ingeluid. ’s Middags kunnen bewoners/cliënten, familieleden, medewerkers en vrijwilligers samen genieten van een hapje en een drankje. Op woensdagmiddag wordt er een ouderenmiddag georganiseerd in samenwerking met Hervormde Kerk Vriezenveen. Donderdag 21 april is er een snackkraam in De Weemelanden aanwezig en geven ‘De Brookmoaten’ een voorstelling. Op vrijdagochtend kan er worden genoten van oliebollen en de accordeonmuziek van Boertje Harmsen. De feestelijke week wordt ’s middags afgesloten met een optreden van ‘Duo Paul en Marcel’.

De Weemelanden
De Weemelanden is een modern en sfeervol verpleeghuis van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) in Vriezenveen. Het zorgcomplex biedt zorg aan mensen die intensieve verzorging en begeleiding vragen in combinatie met verblijf. Bewoners van De Weemelanden beschikken over ruime eenpersoonskamers die van alle gemakken zijn voorzien. De Weemelanden beschikt daarnaast over een dagvoorziening en is de thuisbasis van de wijkteams van TMZ die actief zijn in Vriezenveen en omgeving. Binnen De Weemelanden speelt een nauwe relatie met de omgeving een belangrijke rol. Zo worden er geregeld activiteiten en evenementen georganiseerd in samenwerking met verenigingen en ondernemers.

TriviumMeulenbeltZorg
Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 1900 medewerkers en 1300 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›