4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Voorjaarskledingbeurs “Ontmoetingskerk Vriezenveen ”

· 1439× bekeken

VRIEZENVEEN - Op donderdag 14 april en vrijdag 15 april a.s is er weer een tweedehands kledingbeurs in de ontmoetingskerk te Vriezenveen aan de Schout Doddestraat direct achter het gemeentehuis. Beide avonden is de kledingbeurs geopend van 18.30 h tot 21.00 h. Voor weinig geld heb je supermooie kleding en schoenen voor heren en dames. Natuurlijk is er ook en speciale kinderafdeling met kleding voor de jeugd. In de hal is onze koffiehoek, met natuurlijk iets lekkers bij de koffie. Wie nog nooit deze kledingbeurs heeft bezocht,moet nodig een keer komen kijken. Noteer het in uw agenda 14 en 15 april, kledingbeurs Ontmoetingskerk Vriezenveen!!!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›