4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Grote kinderkleding & speelgoedbeurs Westerhaar zat. 9 April

· 913× bekeken

WESTERHAAR - Zat. 9 April as wordt er weer een grote kinderkleding en speelgoedbeurs georganiseerd door Monique Jager in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. Op dit moment is er geen plekje meer vrij voor standhouders, alles is volgeboekt. Er zijn ruim 80 stands aanwezig met zowel nieuwe als tweedehands kleding, speelgoed en accessoires. Scoor hier voordelig een nieuwe zomeroutfit voor je kids.

Tevens is er ook dit keer weer volop animatie aanwezig: diverse optredens van de majorettes uit Den Ham, gymvereniging LOVA uit Vroomshoop en Streetdance van YaSport uit Westerhaar. Daarnaast kunnen kinderen zich o.a. laten schminken, een mooie foto laten maken bij de fotograaf, aanschuiven bij de workshops van KDV de Cirkel en bij de meiden van Apennootje CD. Ook zal de Stichting Gichon weer aanwezig zijn met heerlijke vers gebakken stroopwafels.
De beurs is geopend van 9.00 tot 13.00 uur.

Buiten is er deze dag een gezellige Lente Fair met leuke kramen. Kortom: Westerhaar bruist van de activiteiten op 9 April as. Te leuk om te missen!
De toegang is wederom gratis, iedereen is van harte welkom. Graag tot ziens.
Voor meer info: moniquejager1975@gmail.com / 06-50540267

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›