4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bezoekers kunnen de lente beleven in Westerhaar

· 806× bekeken

WESTERHAAR - Kulturhus de Klaampe, TMZ en kind centrum de Kleine Wereld organiseren opnieuw sfeervolle Lente Fair.

Na het succes van vorig jaar hebben zorglocatie ’t Haarhuus van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) en Kulturhus De Klaampe ook dit jaar de handen ineengeslagen bij het organiseren van een sfeervolle voorjaarsmarkt in Westerhaar. Op zaterdag 9 april is het nieuwe evenemententerrein tegenover ’t Haarhuus het decor van de Lente Fair. Tussen 09.00 uur en 14.00 uur kunnen bezoekers genieten van de lente met kleurrijke kraampjes waar diverse fraaie producten worden verkocht. Net als vorig jaar wordt de voorjaarsmarkt gecombineerd met de kinderkleding en speelgoedbeurs die wordt gehouden in het Kulturhus.

Tijdens de Lente Fair worden er allerlei producten verkocht, zoals bloemstukken, kleding, beautyproducten en woondecoratie. Diverse lokale ondernemers presenteren zich tijdens dit evenement. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van heerlijke lekkernijen en een kopje koffie of thee staat klaar. Om 11.00 uur wordt er een heuse voorjaarsmodeshow gegeven. Ook voor kinderen valt er veel te beleven.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›