4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagde Paaswandeling in en om Daarlerveen

· 819× bekeken

DAARLERVEEN - De evangelisatiecommissie van “De Schoof” en “De Kruiskerk” kijken terug op een geslaagde Paaswandeling op 2e Paasdag. Ondanks de Paasstorm hebben veel wandelaars meegedaan. Vanaf “De Schoof” was een wandeltocht van 3 kilometer uitgezet. Het eindpunt was bij “De Kruiskerk”. Kinderen konden actief meedoen en lekker speuren in Daarlerveen.

Vanaf 15.00 uur was de inloop in “De Kruiskerk”, waar ruim 80 volwassenen en kinderen genoten van koffie, thee en fris met iets lekkers erbij. Ook kon men kijken naar “PASEN met Zandtovenaar”. In een interview zegt ‘De Zandtovenaar’: ‘Pasen is voor mij nog belangrijker dan Kerst. Met Pasen gaat de belofte van Kerst werkelijk in vervulling, met het lijden van Jezus uit liefde voor de mensen’.

Vanaf 15.15 uur was er een Sing-Inn. Alle zeven stops uit de wandeling kon men nogmaals muzikaal beleven en eindigde bij een groot kruis. Zowel in de wandeling als in de samenzang kwam het Paasevangelie tot leven, want de oplossing van de speurtocht was ‘JEZUS LEEFT’.

Elke zondag zijn er om 9.30 uur en 19.00 uur diensten in “De Schoof”, Brugstraat 10. Om 9.30 uur en 14.30 uur zijn er diensten in “De Kruiskerk”, Kerkstraat 1. Ook daar bent u van harte welkom!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›