4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Voorjaarsconcert SDG Westerhaar.

· 956× bekeken

WESTERHAAR - Afgelopen zaterdagavond hield SDG Westerhaar haar jaarlijks voorjaarsconcert in Kulturhus De Klaampe. Onder leiding van dirigent Frank Uuldriks begon de fanfare met het koraal “Consolation”. Dit is een koraalbewerking van Gez 429, (Wer nur den lieben Gott lässt walten).
Vervolgens speelde de fanfare “Night before Battle” van de componist Dean Jones. Hierna was de slagwerkgroep onder leiding van dirigent Roy Hendriks aan de beurt. Voor de pauze brachten zij de nummers “1918” en “Time Line” op de planken.
Het nummer “Hallelujah” werd prachtig gezongen door zangeres Lienet Folbert. Zij werd daarbij begeleidt door de fanfare en pianist Gerben Schipper. Voor de pauze werd het publiek nog getrakteerd met de polka “Glaub mir Liebling”. Na jaren van afwezigheid viel de polka bij de ruim 250 bezoekers erg goed in de smaak.

Na de pauze liet de slagwerkgroep het publiek muzikaal actief meedoen met “Blik op de toekomst en Rhythm for All” . Verder speelden zij nog “Home” een hitmix van Dotan.
Zangeres Lienet Folbert zong met medewerking van de fanfare het nummer Skyfall en de fanfare speelde de medley “Tribute to Frank Sinatra” waarin trompettist Joop Snippe een prachtige solo van ‘My way’ ten gehore bracht.
De avond werd door de slagwerkgroep en fanfare gezamenlijk afgesloten met het muziekstuk “Fascinating Drums”.

Tijdens het concert werden ook enkele leden gehuldigd; Angela Ribberink en Leonie Voshaar (25 jaar lidmaatschap), Sander Kramp (55 jaar muzikant),Joop Snippe (55 jaar lidmaatschap), ere leden Roelf Bakhuis en Stoffer Snippe (60 jaar lidmaatschap)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›