4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Al ruim 50 aanmeldingen voor vrijmarkt tijdens Koningsdag in Vroomshoop

· 1710× bekeken

VROOMSHOOP - Er zijn inmiddels al meer dan 50 aanmeldingen binnen voor de vrijmarkt op Koningsdag in Vroomshoop. De inschrijfdatum is dit jaar vervroegd ten opzichte van vorige jaren om mensen meer tijd te geven om een grondplek/kraam te reserveren. Daar wordt nu volop gebruik van gemaakt, laat de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop weten

Al 41 grondplekken en 10 kramen zijn inmiddels gereserveerd voor de jaarlijkse vrijmarkt. Deelnemers komen niet alleen uit Vroomshoop, maar ook uit Nijverdal, Wierden, Hardenberg, Almelo en zelfs uit Drenthe. Daarmee krijgt de vrijmarkt in Vroomshoop een steeds meer regionaal karakter. In 2015 ontving de organisatie al 40 deelnemers meer dan in 2014. Ook dit jaar loopt het storm met de aanmeldingen en is de verwachting dat het recordaantal van 100 deelnemers in 2015 voorbij wordt gestreefd.

Deelnemers kunnen kiezen uit een grondplek (3 meter) of kraam (4 meter). Voor leden is een grondplek gratis, niet-leden betalen 5 euro. Een kraam huren kan voor 35 euro. De vrijmarkt wordt op woensdag 27 april voor het tweede jaar op rij gehouden in de directe omgeving van activiteitencentrum Het Punt. Opbouwen is mogelijk vanaf 8.30 uur. De markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Aanmelden kan eenvoudig via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl/aanmelden-vrijmarkt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›