4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

‘PaasBest’ in ‘Oos Plekkie’ in Vroomshoop

· 1022× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen donderdagavond waren 50 vrouwen bij elkaar in ‘Oos Plekkie’ (Bijvank 18, Vroomshoop). Daar werd een ‘crea-avond’ gehouden met als thema:’PaasBest’. Deze avond gingen de vrouwen aan de slag met kransen. Met behulp van vele verschillende materialen (o.a. mos, wattenschijfjes, tule, cupcake vormpjes, eitjes, veren e.d.) maakten de dames ware kunstwerkjes van de kransen.

Kleurrijke plantjes maakten de creatie compleet. Het sierlijke geheel werd op een fraai glazen onderbord gezet. Tussendoor werd ook de inwendige mens niet vergeten. Gerda van der Zeeuw vertelde over de betekenis van Pasen aan de hand van het thema.

Om ongeveer 21.30 uur keerde een ieder weer voldaan huiswaarts met een ‘kleine maar fijne Paas goodiebag’. We hebben samen van een hele fijne avond genoten! We hopen dit najaar (november 2016) opnieuw een crea-avond te houden. Bij dezen bent u daar alvast van op de hoogte.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›