4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Vragen GBT over bevriezen contacten Dorpsraad Den Ham met gemeente

· 1076× bekeken

TWENTERAND - Naar aanleiding van het feit dat de Dorpsraad Den Ham de contacten met de gemeente Twenterand heeft bevroren, met als reden de volgens hen gebrekkige communicatie van gemeentewege, heeft GemeenteBelangen Twenterand een aantal vragen gesteld. GemeenteBelangen Twenterand vindt het ontzettend jammer dat deze vrijwilligers van de Dorpsraad het gevoel hebben dat ze totaal niet serieus worden genomen en dat enig overleg met hen mist. Dit onderwerp c.q. probleem is al een aantal malen eerder richting de gemeenteraad geventileerd, maar telkens beloofde het college aan de Dorpsraad dat de communicatie in het vervolg tussen hen beter zou gaan verlopen. Het is dan ook zeer pijnlijk om te lezen dat de Dorpsraad Den Ham geen andere mogelijkheid meer ziet dan de bevriezing van de contacten.

GBT vraagt dan ook of het college zich herkent in het beeld wat door de Dorpsraad Den Ham wordt geschetst: Wat heeft het college eraan gedaan om deze situatie te voorkomen en het niet op deze manier te laten escaleren? Is het college van mening dat de Dorpsraden binnen de gemeente Twenterand als serieuze (gespreks)partners worden gezien? Is de situatie, zoals deze door de Dorpsraad Den Ham wordt geschetst, een uitzondering of zijn er meerdere dorpsraden die hier over klagen? Indien het college van mening is dat de verhoudingen met de dorpsraden goed zijn, wat gaat het college er dan aan doen om dit soort situaties te vermijden cq te voorkomen? Hoe gaat het college deze escalatie oppakken? En binnen welke termijn?

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›