4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Gemeente wil samen met partners subsidiebeleid uitwerken

· 592× bekeken

TWENTERAND - Op vrijdag 18 maart a.s. start de schriftelijke inspraakprocedure voor het subsidiebeleid. Met zowel de grote als de kleine subsidiepartners is overleg geweest, om te komen tot een subsidiebeleid dat doelgericht en klantvriendelijk is. Diezelfde partners zijn ook nu weer geïnformeerd over de inspraakprocedure. “Samen met de subsidiepartners komen we tot een subsidiebeleid dat bijdraagt aan de doelen van de gemeente Twenterand en daarmee aan het algemeen belang van onze samenleving.” Wethouder Oudendijk is blij met de geleverde inbreng van de subsidiepartners tijdens het ontwikkelen van het nieuwe subsidiebeleid. “Uiteindelijk zorgt dit voor een gedragen beleid en daar ben ik de partijen dankbaar voor.”

“Ik waardeer het enorm dat zoveel organisaties in dit proces energie hebben gestopt. Vaak vrijwilligers die het in hun vrije tijd doen, maar wel met overtuiging. Dat vind ik mooi om te zien,” aldus Oudendijk. “Bovendien geeft dat ons de gelegenheid met het beleid aan te sluiten bij de ervaringen van de gebruikers.”

Na de zomervakantie kunnen opnieuw subsidies worden aangevraagd. De aanvragen worden voor 2017 getoetst aan de hand van de nieuwe subsidieregelingen en de nieuwe subsidieverordening. Dit betekent dat alle aanvragen opnieuw getoetst worden en dat subsidiebedragen kunnen veranderen.

Van 18 maart tot en met 15 april is de schriftelijke inspraakprocedure. Het is mogelijk om in die periode alsnog een aanvullende schriftelijke reactie te geven op het nieuwe subsidiebeleid. Deze reacties kunnen nog leiden tot wijzigingen in het subsidiebeleid. Aan de inzenders van een reactie wordt ook teruggekoppeld wat er met de reactie wordt gedaan.

Op 5 juli 2016 staat dit onderwerp op de agenda van de gemeenteraad.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›