4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Ruim 250 mensen bezochten extra toneelavond van Oranjevereniging Vroomshoop

· 786× bekeken

VROOMSHOOP – Na twee uitverkochte toneelavonden in februari, besloot Oranjevereniging Vroomshoop een extra toneelavond te organiseren. En met succes: de toneelvoorstelling van Altied Wille uit Sibculo was stijf uitverkocht. Daarom keren zij op initiatief van Oranjevereniging in 2017 terug met twee voorstellingen. De kaartverkoop voor deze derde toneelavond in theater Het Punt liep zo storm, dat er extra stoelen werden geplaatst om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om aanwezig te zijn bij deze voorstelling. En ook deze extra plekken waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Ruim 250 bezoekers werden urenlang vermaakt door een creatief blijspel van Altied Wille.

Na afloop waren de reacties van bezoekers als de toneelspelers uit Sibculo zo positief, dat de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop besloot om Altied Wille meteen uit te nodigen voor twee toneelavonden in 2017. Dit voorstel werd direct geaccepteerd door de toneelgroep. Daarom treden zij op 17 en 18 februari 2017 twee keer op in theater Het Punt met een nieuwe komedie.

Palmpasenoptocht Vroomshoop:
A.s. zaterdag organiseert Oranjevereniging Vroomshoop de jaarlijkse Palmpasenoptocht in het centrum van Vroomshoop. Aanvang: 11.00 uur. Het begin- en eindpunt van de route is activiteitencentrum Het Punt. Alle kinderen krijgen na afloop een lekkere attentie mee naar huis. Iedereen mag meelopen, onder begeleiding van Muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop en twee paashazen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›