4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

“Van zwembad tot crossbaan”

· 1458× bekeken

VROOMSHOOP - Dat de Kidds van Oos Plekkie in het Flierpark te Vroomshoop veel moeite steken in hun hobby het fiets crossen was al langer duidelijk. Met vereende krachten hebben ze ‘in de loop der tijden’ een erg nat en diep fietsparcours gemaakt. Om het ook voor de kleinere kinderen veilig te houden moest er voor de komende zomer echt wat gebeuren. Mijande Wonen was snel overtuigd en de fa. Roelofs uit Den Ham weet heel goed wat ze met 45 kubieke meter zand kunnen aanrichten.

Ondanks dat alles uiteindelijk maar een paar uurtjes duurde, konden de Kidds niet wachten. Maar… eindelijk verdween de grote kraan en konden ze hun proefritjes maken. Alles was prima, echter…. haha, ja hoor de schop werd thuis opgehaald en ik denk dat we binnenkort gaan zien hoe de perfecte crossbaan eruit hoort te zien. Zie Oos fotoboek op www.flierpark.nl voor foto’s van ‘The making off…”

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›