4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Rianca Evers-den Ouden neemt ontslag als raadslid

· 1291× bekeken

TWENTERAND - Rianca Evers – den Ouden neemt ontslag als volksvertegenwoordiger in de Twenterandse gemeenteraad. Zij heeft haar ontslag bij de burgemeester ingediend wegens persoonlijke omstandigheden. Rianca Evers heeft te kennen gegeven ontslag te nemen als raadslid namens het CDA in de gemeenteraad van Twenterand in verband met persoonlijke omstandigheden. Wegens drukke omstandigheden in gezin en werk biedt ze haar ontslag aan.

Rianca; ‘Wat ik ook beroepshalve en in de politiek ambieer, mijn standpunt is altijd geweest dat mijn gezin er niet onder mag komen te lijden. Daarom moet ik nu keuzes maken. Met pijn in mijn hart, dat wel’.

Bestuur en fractie respecteren de keus van Rianca. De voorzitter van CDA Twenterand, Frouwke Bramer, noemt de inzet en daadkracht van Evers: Sinds 2014 heeft Rianca zich ontwikkeld als een deskundig en gedreven politicus, met name binnen de portefeuille zorg. We zullen haar bijdragen in de raad missen.
Bestuur en fractie hebben begrip voor de keuze. Bramer: "Hoe jammer het ook is, wij respecteren de keuze van Rianca om nu de voorkeur te geven aan haar gezin. Wij vinden dat een teken van kracht. We zijn blij dat Rianca overweegt op de achtergrond actief te blijven."
Rianca Evers blijft lid van de gemeenteraad totdat haar opvolger bekend is.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›