4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Voorverkoop kaarten Winterkraaien

· 1478× bekeken

VROOMSHOOP - De belangstelling voor de voorstellingen van De Winterkraaien is overweldigend. Op 26 en 27 februari en 4 en 5 maart is de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop totaal uitverkocht. De organiserende Stichting Levend Vroomshoop overweegt een vijfde voorstelling, dit of volgend seizoen. Belangstellenden daarvoor kunnen mailen naar info@levendvroomshoop.nl of bellen met 0546-642191.
De meeste kaarten zijn per mail of telefonisch besteld en dat betekent dat al die kaarten nog moeten worden afgehaald. Om de kaarten tijdig in uw bezit te krijgen en om filevorming bij de kassa’s op de avond van de voorstelling te voorkomen, houdt Levend Vroomshoop voor bezoekers uit Vroomshoop en omgeving een voorverkoop in Het Punt op vrijdagavond 19 februari van 18 - 20 uur en op zaterdagochtend 20 februari van 10 - 12 uur. U wordt dringend verzocht gepast te betalen, er is geen pin. De kaarten kosten 12,50 euro per stuk, een 24 pagina’s tellend fraai geïllustreerd programmaboekje met alle liedteksten kost 1 euro. Er zijn dan vier kassa’s, voor elk van de voorstellingen één.

Uiteraard blijft de mogelijkheid de kaarten voorafgaand aan elke voorstelling af te halen en te betalen. De kassa’s in Het Punt zijn dan open van 19.00 – 19.50 uur. Er zijn dan twee kassa’s: A t/m L links, en M t/m Z rechts, op basis van de achternaam. De stoelen in het theater zijn genummerd, dus iedereen heeft een gereserveerde plaats. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Wat kunt u verwachten?
Het wordt een voorstelling van ongeveer 1,5 uur zonder pauzes, waarin Thea Kroese de indringende verhalen van de zeven winterkraaien vertelt, Henk Nieboer als voice-over fungeert en het Chr. Mannenkoor Vroomshoop onder leiding van dirigent/pianist Gezinus Veldman bijpassende liederen zingt. Als solisten treden op oud-Vroomshoper en bas/bariton Nanco de Vries en Geerhard Abma uit Den Ham op de trompet. Tijdens de voorstelling worden ondersteunende filmbeelden getoond van RTV-Oost cameraman Ruud Dilling.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›