4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Dinnershows Alfa-college Hardenberg opnieuw succesvol

· 984× bekeken

HARDENBERG – De twee Dinnershows ‘Wat als’ van het Alfa-college Hardenberg waren een groot succes! Beide dagen, woensdag 3 en donderdag 4 februari, waren geheel uitverkocht. Studenten van de opleidingen Toerisme en Recreatie en Facilitair Leidinggevende zorgden voor een wervelende theatershow in combinatie met een heerlijk diner in het Grand café van het LOC-gebouw. De shows hebben €1347,50 opgebracht. Dit bedrag gaat naar de stichting ‘Handicamp Overijssel’.

De theatershows stonden in het teken van de uitreiking van Oscars. Beroemde films werden door studenten Toerisme en Recreatie in een nieuw jasje gestoken en voorgedragen voor de Oscars van 2020. De gasten genoten zichtbaar van films als Titanic, Grease, Rocky en Flodder. De liefdestaferelen uit de film Titanic vonden op een rubberboot in de oceaan plaats en Rocky was een mediterende Japanner in plaats van de stoere bokser.
“Het is prachtig te zien hoe jonge mensen zo gemotiveerd en enthousiast bezig zijn op het gebied van show, entertainment en horeca-activiteiten. Ik ben onder de indruk en kom volgend jaar zeker weer”, aldus één van de aanwezige ondernemers.

“Door shows als deze doen de studenten praktijkervaring op”, vertelt docent Derk Espeldoorn. De gehele show en het licht- en geluidsplan werd ontworpen, samengesteld en uitgevoerd door tweedejaars Toerisme & Recreatie. Derdejaars van dezelfde opleiding stuurden de tweedejaars aan. Dit is voor hen een eindopdracht van het vak ‘Leidinggeven’. De gerechten werden samengesteld en verzorgd door tweedejaars van de opleiding Facilitair Leidinggevende.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›