4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kindercarnaval in Oos Plekkie

· 1290× bekeken

VROOMSHOOP - Samen met de vrijwilligers hebben de kinderen van Vroomshoop hun eerste carnaval in wijkgebouw Oos Plekkie in het Flierpark te Vroomshoop gevierd.
De versierde zaal veranderde onmiddellijk in een carnavaleske chaos; de kinderen lieten zien dat hossen, botsen en dansen op carnavalsmuziek perfect samengaan.
Dat feesten tot in de late uurtjes voor de kinderen een serieuze bezigheid is werd al snel duidelijk. Maar spekjes, ranja, stukjes frikadel en bitterballen deden voorlopig even wonderen.

Rond 20:00 was er een kleine, maar niet onbelangrijke time-out.
Het was het tijd voor de groepsfoto’s en…het bekend maken van de winnaars van onze 2 wedstrijden.
1. Het prachtigste pak: Hoewel alle kinderen en ook de vrijwilligers zich fraai uitgedost hadden, kon de jury niet om Esmay Neijenhuis heen. Ze won met afstand door haar creatie van “de Bakker”.
2. De lach van de nacht… Dat een in deskundigheid uitblinkende jury lachend tot de conclusie komt dat de “Lach van de Nachtprijs” gewonnen is door alle kinderen van Vroomshoop geeft wel aan dat de sfeer er goed in zat . Hun plezier en lachen werkte zo aanstekelijk dat een subsidiepot in het gemeentehuis in Vriezenveen stiekem begon mee te rinkelen….
Ondertussen ging huisfotograaf Arend Gerritsen verder met het schieten van de nodige plaatjes. Dat hij zijn slachtoffers op verrassende momenten in het vizier kreeg is duidelijk te zien op de foto’s (www.flierpark.nl). (De rest volgt binnen een paar dagen)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›