4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Festival Forest Hill Vroomshoop strikt nummer 1 Hardstyle DJ van USA

· 1096× bekeken

VROOMSHOOP - De organisatie van Forest Hill maakt bekend dat Lady Faith is vastgelegd voor het zomerse festival op zaterdag 25 juni 2016. De bezoekers zijn daarmee verzekerd van een internationale act. Lady Faith is nummer 1 hardstyle DJ in de USA en is deze zomer on tour in Nederland. Niet alleen Lady Faith zal schitteren op de mainstage. Ook de populaire DJ Requiem zal draaien in Vroomshoop met knallende hardstyle.

De Nozem Oil Rockstage heeft ook aansprekende acts, alleen zullen hier de gitaren en rauwe stemgeluid het werk doen. Voor dit podium zijn al twee bands bekend gemaakt. Dave Vermeulen, runner-up van The Voice Of Holland, sluit af met zijn band Voltage. De band speelt heerlijke bluesrock. Daarvoor zorgen de gierende gitaarsolo’s van The Pheromones voor een echte rocksfeer op Forest Hill.

Forest Hill is een muziekfestival voor verschillende doelgroepen, van jong tot oud. In 2015 werd dit feest voor het eerst gehouden en werd meteen een drukbezochte happening. Door verschillende muziekstijlen is het evenement voor elk wat wils. Forest Hill wordt gehouden op een sfeervolle locatie in het Zandstuve bos in Vroomshoop (locatie de IJsbaan aan de Hammerweg). De tickets zijn vanaf 1 februari 2016 via de website (www.foresthillfestival.nl) te bestellen. Voor verdere informatie, zie de website en/of facebook.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›