4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Open avond van zangvereniging Cantate Deo te Den Ham

· 1547× bekeken

DEN HAM - Chr. zangvereniging Cantate Deo is een nieuwe zangvereniging opgericht door de leden van Hervormd Zangkoor en Looft den Heer. Afgelopen jaar oogstte het koor veel waardering bij de uitvoering van het oratorium “Het Nieuw Jeruzalem”. Evenzo bij “A Festival of Lessons and Carols” en bij de kerstzangdienst. Of het nu vóór een optreden is of daarna, de koorleden hebben samen veel plezier. Dat geldt speciaal voor de maandagavonden, dan komen circa 80 koorleden wekelijks bij elkaar om zich voor te bereiden op het programma.

In 2016 hebben de koorleden namelijk veel te doen. Het koor gaat meewerken aan de evangelisatiedienst op 29 mei, de zangdienst op 5 juni en op 1 oktober aan Twenterand Zingt. Voor de kerst staan Lessons and Carols en de kerstzangdienst op het programma. Bovendien werken de koorleden sinds kort aan een nieuw stuk, het oratorium ”Olivet to Calvary” (J.H. Maunder), waarvan de uitvoering onder begeleiding van een groot strijkorkest is gepland rond Pasen 2017.

De leden van Cantate Deo hebben een wens: zij willen graag nieuwe zangers en zangeressen in hun midden opnemen, met name wat meer stemmen bij de mannenpartijen. Als u zelf eens geheel vrijblijvend de sfeer op het koor wilt proeven kom dan gewoon een avond op proef meezingen. Als u van zingen houdt en het meedoen in een koor u aanspreekt kom dan naar de open avond op maandagavond 22 februari a.s. om 20.00 uur die gehouden wordt in de Rank, Brinkstraat 6, Den Ham.

We hopen dat u de sfeer op deze avond zo goed valt bevalt en dat u besluit om er mee door te gaan. Wanneer u er tegen op zou zien om u voor lange tijd te binden aan ons koor, kunt u ervoor kiezen om gedurende een dik 1 jaar, tot het voorjaar van 2017, mee te zingen. Dus tot en met de uitvoering van die prachtige en rijke muziek van Olivet to Calvary in april 2017.

De open avond is ook een goed moment om niet alleen met de koorleden kennis te maken, maar ook met dirigent Jan van Dijk. U zult merken dat er een goede klik is tussen dirigent Jan van Dijk en het koor. Jan heeft veel ervaring als dirigent en weet met zijn muzikaal talent de leden steeds op een heel prettige wijze te enthousiasmeren.
Als u meer wilt weten over de zangvereniging of het bovenstaande kunt u uw vragen e.d. richten aan Jannie Ekkelkamp-Nevenzel, jannie_ekkelkamp@live.nl, telefoonnr. 0546-672184.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›