4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Laatste kaarten toneelavonden Oranjevereniging Vroomshoop in verkoop

· 1051× bekeken

VROOMSHOOP - In een week tijd zijn al 400 kaarten verkocht voor de twee toneelavonden van Oranjevereniging Vroomshoop in samenwerking met buurvereniging Nieuwstraat. Voor beide avonden zijn de laatste kaarten nu te bestellen via Dinie Gerrits, Nieuwstraat 16 (tel.: 0546-645876).
Een toegangskaart voor leden van Oranjevereniging Vroomshoop bedraagt 5 euro inclusief een kop koffie/thee voor aanvang van de voorstelling. Niet-leden betalen 8 euro. Mensen die tijdens de voorverkoop lid worden van Oranjevereniging Vroomshoop, betalen ook slechts 5 euro. Tijdens de toneelavonden vindt er ook een verloting plaats.

De theatervoorstellingen worden gehouden op 12 en 13 februari om 20.00 uur in theater Het Punt. Toneelvereniging Heisa Baalder voert het blijspel ‘Een schat van een buste’ op. De klucht in drie bedrijven staat in het teken van humor, familie en problematiek. Heisa Baalder neemt bezoekers mee in het verhaal van een familie, waarbij uit prioriteit van grootvader een buste gemaakt is.

Na zijn overlijden is dat een meubelstuk geworden in de huiskamer. Zijn familie bleef achter in stilte. Grootvader had zo zijn streken. Zo zou hij kort voordat hij overleed, hebben laten doorschemeren dat hij ergens in het huis een ‘schat’ had verstopt. Was het een grap of niet? In de zoektocht naar de schat passeren diverse personages de revue: een huishoudster, klusjesman en een manzieke vriendin. De klucht is geschreven door Aad Caspers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›