4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Computer- en tablet-cursussen voor 50-plussers in Twenterand

· 766× bekeken

TWENTERAND - Op 8 februari start de basis computercursus Windows 10 in het leercentrum in de bibliotheek in Vriezenveen. Er zijn nog enkele pekken vrij. Op 15 en 16 februari starten de Tablet-cursussen in de leercentra van Den Ham en Vriezenveen en Vroomshoop. Na de cursus verzorgt de Rabobank een (gratis) workshop Modern Bankieren voor alle deelnemers. ZorgSaam Twenterand organiseert i.s.m. de bibliotheek Twenterand en SeniorWeb betaalbare cursussen die ook zeer geschikt zijn voor ouderen. Stap voor stap en onder geduldige begeleiding van ervaren vrijwilligers van het SeniorWeb leert u omgaan met de computer /tablet en het internet!

De computer, tablet en het internet zijn niet meer weg te denken in de huidige tijd. Het zijn handige hulpmiddelen om actief deel te (blijven) nemen aan de maatschappij: Het opzoeken van informatie, opslaan van foto’s en het onderhouden van contacten. Ook de gemeente en de overheid vragen ons steeds vaker om onze zaken te regelen via het internet. Het leren omgaan en gebruik maken van de computer, tablet en internet is dus leuk en nuttig. En niemand is te oud om het nog te leren. Ook als u nog geen enkele ervaring of voorkennis hebt. Ook niet met het toetsenbord of de muis. Eenmaal online, dan wilt u niet meer zonder.

Voor overige informatie en opgave kunt u terecht bij de SeniorWeb medewerkers in het Digitaal Inloopcafé in de genoemde leercentra:

Vriezenveen (1ste en 3de woensdagmorgen van 10 tot 11 uur)
Vroomshoop (1ste en 3de donderdagmorgen van 10 tot 11 uur)
Den Ham (2de en 4de donderdagavond van half 8 tot half 9)
Westerhaar (laatste maandagavond van de maand van half 8 tot half 9)

ZorgSaam Twenterand, Alie Menzo, 0546-481456, amenzo@zorgsaamtwenterand.nl,
Bibliotheek Twenterand, Marieke Stegeman, 0546-562385, bib.vriezenveen@bibov.nl
www.zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›