4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Prachtig begin 2016 met Marion Ossevoort in CCK2

· 1113× bekeken

VRIEZENVEEN - “Wat vond ik het gister een bijzondere avond. Om uiteindelijk voor zoveel vertrouwde koppies te mogen vertellen... dank voor deze uitnodiging. Ik had m'n laatste keer op geen andere plek willen doen. En ook heel fijn dat er wat andere mensen welkom waren, het was een bijzonder groepje dat kwam. Van m'n twee buurmeisjes (aan t oosteinde) van Folbert tot een paar vrienden van m'n ouders die altijd mee hebben geleefd.” Zo reageerde Manon Ossevoort, het tractormeisje, op haar eigen optreden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Vrouwen van Nu Vriezenveen.

En bijzonder was het! Mannen die naar het CCK2 belden om te vragen of ze ook welkom waren. Natuurlijk: Manon vond het prachtig om ze te zien en even te kunnen spreken. Een mooie ontmoeting met Marianne van Unicef, waar Manon als jong theatermaakster graag haar opbrengsten voor het goede doel aan besteedde.

De nieuwjaarsbijeenkomst was wel even iets anders dan men normaliter gewend was. Heel veel gasten, maar het spetterende optreden van Manon heeft Vrouwen van Nu graag gedeeld met hen. Het zou jammer geweest zijn als Manon haar prachtige verhaal voor een kleiner publiek kon vertellen. Het enthousiasme spatte er van af. Wat een prachtig begin van het jubileumjaar van Vrouwen van Nu Vriezenveen, dat in april haar 60 jaar jubileum gaat vieren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›