4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Inbraak in oude bibliotheek Vroomshoop

· 1498× bekeken

VROOMSHOOP - Tussen oudejaarsnacht en de ochtend van 2 januari is er ingebroken in de voormalige bibliotheek aan het Vredesplein te Voomshoop. De daders namen enkele beeldschermen en een koelkast mee. Omdat het op zou moeten vallen wanneer iemand met deze soort goederen over straat loopt, vraagt de Politie Twenterand u om u te melden wanneer u personen met dit soortelijke apparatuur hebt zien lopen. Mocht u de daders/buit niet gezien hebben, dan kan het natuurlijk toch zijn dat u informatie heeft betreffende deze inbraak. Ook dan vraagt de politie u om contact met op te nemen. Tel 0900-8844. Belt u liever anoniem? Ook dat kan. Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem. Tel. 0800-7000


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›