4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Zeer geslaagde winterwandelingen bij het Veenmuseum Vriezenveenseveld.

· 847× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Op woensdag 30 december jl. hield het Veenmuseum Vriezenveenseveld opnieuw haar traditionele winterwandelingen in de omgeving van en op het museumterrein. De weersomstandigheden waren niet winters; het leek wel voorjaar met een prachtig zonnetje. Heerlijk om te wandelen in het Veenschap en de Engbertsdijksvenen. Er waren vier aantrekkelijke routes uitgezet en ruim 380 deelnemers namen de gelegenheid om even “uit te buiken” zo tussen de kerst en oudjaar.

De organisatie had gezorgd voor goede sfeerelementen: midwinterhoornblazers op het terrein en in de expositieruimte speelde het harmonica-orkestje. De warme chocolademelk, de broodjes worst en de snert werden na de wandeling door de deelnemers met smaak genuttigd. Voor de kinderen en de volwassenen reed het veentreintje nog tot laat in de middag over het museumterrein.

“Met dank aan de vrijwilligers en leuk om de omgeving en het Veenmuseum ook eens in een ander jaargetijde te zien”, zo zei één van wandelaars uit Almelo.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›