4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vrijwillige Thuiszorg zoekt vrijwilligers

· 1983× bekeken

TWENTERAND - De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, is op zoek naar zelfstandig werkende vrijwilligers met organisatietalent die zin hebben in een uitdaging!
Regelmatig komen mensen met een beperking bij elkaar om contacten te leggen en vriendschappen aan te gaan. Hier hebben ze ondersteuning bij nodig! Vind jij het boeiend om, na een training, samen met andere vrijwilligers, een bijeenkomst te organiseren en een groep te begeleiden neem dan contact met ons op. De consulent van de Vrijwillige Thuiszorg is op de achtergrond aanwezig en werkt je in.

Deelnemers zijn mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, een stoornis in het autistisch spectrum of een chronische ziekte die behoefte hebben aan contact maar een steuntje nodig hebben bij het aangaan van vriendschappen. De deelnemers komen uit de gemeenten Dalfsen, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte (gebied Heino), Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand en Wierden.

Durf jij de uitdaging aan en woon je in één van genoemde gemeenten? Neem contact op met, Janny Broekhuis of Lucia Wolters, tel: 0548-638830 van de Vrijwillige Thuiszorg.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›