4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Winnaars van Kerstloterij Oranjevereniging Vroomshoop bekend

· 1886× bekeken

VROOMSHOOP - Deze week werden de winnaars van de kerstloterij bekend gemaakt bij De Gulle Goedzak (hoofdsponsor kerstloterij) in Vroomshoop. De hoofdprijs – een dinerbon van de hoofdsponsor – ging naar Ria Bos. Vlak voor de uitreiking van de hoofdprijs, werden ook de andere prijzen aan de winnaars uitgereikt. Zo ging een grote vleesschotel, beschikbaar gesteld door Jumbo Vroomshoop, naar Herman Bulder. Hij ontving de vleesschotel uit handen van eigenaar Henk Veld. Dennis Jongeneel verraste namens Dennis Fashion mevrouw Uitslag met een kledingcheque. Voor de familie Veldhuis was het dubbel feest. Naast de viering van hun 35-jarig huwelijk, ontving het echtpaar ook een prachtige mobiele telefoon uit handen van The Phone House Vroomshoop. Alle winnaars en de hoofdsponsor ontvingen bloemen van Marieke en Wim Kok.

Wij kijken terug op een geslaagde loterij en hebben ook de overige winnaars afgelopen week blij gemaakt met hun prijzen. Wij willen in het bijzonder de sponsors bedanken:
Tear fotografie, Kok Bloemen, Jumbo, Dennis Fashion, Kremer, Nieuwoord, Hilberink kleding, De Gulle Goedzak, Marjo, De Zaak Vol Smaak Schippers, Marten Verhuur, Kaas Administratie, The Phone House, Sanderman Groente & Fruit, Bakkerij van der Goot, kerkelijk centrum Irene en Ondernemend Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›