4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Uitverkocht theater tijdens spetterende majorette kerstshow Vroomshoop

· 1748× bekeken

VROOMSHOOP - Zaterdag 19 december organiseerden de majorettes van “De Harmonie Vroomshoop” een kerstshow in het theater van activiteitencentrum “Het Punt“. Naast de organiserende vereniging deden de verenigingen KSW Nijverdal, Advendo Nijverdal, Talitha Slagharen en Juliana Den Ham mee.
Dat voor deze avond veel belangstelling was bleek wel uit het feit dat het eerste publiek een uur van te voren klaar stond om naar binnen te gaan.

Het massaal wachtende publiek werd door de kerstman en zijn hulpje, die ook op deze avond aanwezig waren, verleid om samen met hen op de foto te gaan. Zowel het publiek als de wachtende majorette meiden lieten zich deze kans niet ontgaan. Vanaf de eerste minuut dat het publiek op hun stoel zat konden zij genieten van wat deze avond hen zou brengen in het sfeervol aangeklede kersttheater. Om al vast helemaal in de stemming te komen werden zij getrakteerd op een promotiefilm waarin alle deelnemende verenigingen te zien waren.

Toen het theater tot de laatste stoel bezet was opende de voorzitter van “De Harmonie Vroomshoop” Henk Laarman de avond met een woord van welkom. Daarna gaf hij het woord aan Marjolein Schutte , die als ”voice over“ de groepen aankondigde. Het mooie openingsnummer werd door alle meisjes van de organiserende vereniging uitgevoerd op muziek van ”Sun is Shining“.

Veel diversiteit was er aan optredens op allerlei soorten muziek. Van Disney tot Michael Jackson, maar ook speciaal voor deze avond shows op kerstmuziek. De vertedering in de zaal was voelbaar wanneer de kleinste meiden hun shows lieten zien, en de bewondering stak het publiek niet onder hun stoelen als de wat grotere meiden optraden. Ook de black-light show en shows met verlichte batons zorgde voor het vele sprakeloos kijkende publiek. Alle optredens werden beloond met een daverend applaus.

De spanning steeg in de zaal toen er een verrassingsoptreden werd aangekondigd. Groot was de hilariteit dan ook toen er een groep “pajorettes” in sportkleding en een kerstmuts de vloer opkwamen. Aangemoedigd door gefluit en een luid applaus van het publiek lieten de vader/boers van de meiden van de organiserende vereniging hun in drie weken ingestudeerde show zien op muziek van Queen. Het “We want more“ van het publiek negeerden ze en marcheerden dan ook als echte “pajorettes”weer af.

Het lachende publiek kwam weer tot bedaren toen de lichten uitgingen voor het allerlaatste nummer. Alle honderd vijfentwintig meiden kwamen met lichtstaafjes op en lieten een gezamenlijke show zien op het nummer “Last Christmas“ die ze onafhankelijk van elkaar hadden ingestudeerd. Na nog een keer als toegift dit nummer te hebben gedaan was de avond toch echt afgelopen. Iedereen die mee geholpen had om deze avond tot een succes te maken werden bedankt. Ook de instructrices van de verenigingen werden daarin niet vergeten. De organisatie was meer dan tevreden over het verloop van de avond. Temeer ook omdat er ontzettend veel positieve reacties binnen kwamen . De reactie “Dit is toch wel heel wat anders dan we gewend zijn om te zien van de majorettes“ was dan ook niet van de lucht na afloop. Daarbij opgeteld was toch wel de mooie locatie in het theater van “Het Punt” waar we zaten, wat het geheel compleet maakte.nnen kwamen . De reactie “Dit is toch wel heel wat anders dan we gewend zijn om te zien van de majorettes“ was dan ook niet van de lucht na afloop. Daarbij opgeteld was toch wel de mooie locatie in het theater van “Het Punt” waar we zaten, wat het geheel compleet maakte .

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›