4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagd do-event van de Groeigroep Daarlerveen

· 983× bekeken

DAARLERVEEN - De Gemeente Groeigroep van “De Schoof” en de Alpha Groeigroep van “De Kruiskerk” en “De Schoof” hebben op zaterdag 19 december 2015 een Do-Event georganiseerd. Dit houdt in dat we niet alleen Bijbelstudie houden, maar ook praktisch bezig willen zijn. In samenwerking met de voedselbank Hellendoorn en RTV Oost deden we mee aan de actie ‘Samen voor de voedselbank’. Op diverse plekken in de gemeente Hellendoorn kon men op zaterdag 19 december nog boodschappen inleveren. “De Schoof” in Daarlerveen was van 10.30 uur tot 14.30 uur open. In totaal zijn 30 grote kratten met boodschappen ingezameld (24 kratten in 2014). Alle kratten worden in Deventer verzameld en verdeeld onder de voedselbanken in de provincie. Hartelijk dank voor het enthousiasme en het massaal meedoen aan dit tweede Do-Event van de Groei Groepen in Daarlerveen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›