4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

“Meet and eat” in Het Punt Vroomshoop

· 1082× bekeken

VROOMSHOOP - Het Punt is op zoek naar mensen die ouder zijn dan 60 jaar, zelfstandig wonen en het leuk vinden om gezellig met anderen samen te zijn! Op woensdag 13 januari 2016 organiseert Het Punt namelijk een maaltijd voor ouderen en vluchtelingen waarbij samen gekookt gaat worden en natuurlijk gegeten. Op een leuke, ongedwongen manier met elkaar in contact komen en elkaars cultuur leren kennen, dat is het doel van deze gezellige activiteit! Voorafgaand aan de maaltijd zal er een kennismaking volgen. Dan zal er ook meer informatie gegeven worden. Een week later kunnen de nieuwe contacten nog meer uitgebreid worden want dan vindt er een leuke spelactiviteit plaats.

Wilt u meewerken aan dit leuke project of hebt u nog vragen, dan kunt u zich opgeven bij Margreet Middag (stagiaire Het Punt) via telefoonnummer 0546-705050 of via het e-mailadres info@welkombijhetpunt.nl
Wilt u niet bellen of mailen maar zich wel opgeven, langskomen in Het Punt kan en mag ook! Zou u zich op willen geven voor 28 december 2015?

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›