4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Theatervoorstelling De Winterkraaien 3x uitverkocht

· 1218× bekeken

VROOMSHOOP - Op 26 en 27 februari en vrijdag 4 maart organiseert de St. Levend Vroomshoop de theatervoorstelling De Winterkraaien. Tegen de achtergrond van filmbeelden van een camerman van RTV Oost zingt het Chr. Mannenkoor Vroomshoop, met als solisten bariton Nanco de Vries, Geerhard Abma op bugel, en pianist Gezinus Veldman. Daartussendoor vertelt Thea Kroese in het dialect de verhalen over de zeven winterkraaien. Alle drie voorstellingen zijn al uitverkocht. Maar we gaan kijken of een vierde voorstelling mogelijk is. Mail daartoe naar info@levendvroomshoop.nl of bel Klaas Dragt, 0546-642191. De entreeprijs bedraagt € 12,50.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›