4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Vrijwilligersprijzen Twenterand 2015 uitgereikt

· 1523× bekeken

VROOMSHOOP - Donderdagavond 10 december 2015 was het zo ver. In Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop zijn de Vrijwilligersprijzen Twenterand 2015 uitgereikt. In totaal werden drie prijzen uitgereikt: de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk Twenterand, Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand en Vrijwilligersprijs Twenterand 2015. Zo’n tweehonderd mensen woonden de prijsuitreiking bij.

De avond werd geopend met een optreden van muziek en dans, met medewerking van de Popschool Twenterand o.l.v. Joost Visser en Dance Studio Sportlook Vroomshoop. Wethouder Jan Binnenmars presenteerde de avond en reikte de verschillende prijzen uit.

Prijswinnaars
Gerben van der Weide, vrijwilliger bij ZorgSaam Twenterand in Jongerencentrum Flashback, ging er met de Aanmoedigingsprijs vandoor. Hij ontving uit handen van wethouder Binnenmars een oorkonde en een geldprijs.

Na de pauze werd de Publieksprijs uitgereikt. De winnaar van de Publieksprijs Vrijwilligerswerk is gekozen door de inwoners van de gemeente Twenterand. In totaal zijn 1.011 stemmen binnen gekomen op de verschillende genomineerden. Tijdens een filmcompilatie van Niek Erents Fotografie werd de winnaar van de Publieksprijs bekend gemaakt. Met 219 stemmen hebben de vrijwillige molenaars van de Leemansmolen Vriezenveen de Publieksprijs gewonnen. De vrijwillige molenaars kregen uit handen van de wethouder eveneens een oorkonde en een geldprijs.

Tenslotte werd, na een optreden van goochelaar Rich Magic, de Vrijwilligersprijs Twenterand 2015 uitgereikt aan Betsy Valk. Mevrouw Valk is al ruim 25 jaar actief als vrijwilliger. Ze heeft zich ingezet als vrijwilliger in het bestuur van SV 45 Den Ham gymvereniging en is momenteel vrijwilliger bij De Zonnebloem afdeling Den Ham. Ook zij ontving, uit handen van de wethouder, een geldprijs en daarnaast een beeldje en de wisseltrofee.

De uitreiking van de Vrijwilligersprijzen Twenterand 2015 werd georganiseerd door de gemeente Twenterand en het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›