4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

‘Meest Duurzame Plan van Twenterand’ donderdag bekend

· 764× bekeken

VRIEZENVEEN - Voor de zomervakantie lanceerde de gemeente Twenterand de Prijsvraag ‘het meest duurzame plan van Twenterand’. Door verschillende initiatiefnemers uit de gemeente zijn maar liefst 10 plannen ingediend! Donderdag 10 december zullen vrijwel alle, namelijk acht van de tien, initiatiefnemers hun plan ‘pitchen’ in een spetterende eindbijeenkomst in het gemeentehuis in Vriezenveen. Uit die tien inzendingen wordt het ‘Meest Duurzame Plan van Twenterand’ donderdag bekendgemaakt.

Het winnende plan dat volgens de jury het meest kansrijke en realistische plan is, wint een geldprijs van maximaal € 15.000,-. Dit geld is bedoeld om het plan te kunnen uitvoeren.

Stimuleren duurzaamheid
Met deze prijsvraag wil de gemeente duurzaamheid meer stimuleren en zichtbaar maken in de samenleving. De deelnemende plannen worden beoordeeld door een jury onder onafhankelijk voorzitterschap van wethouder Bert Oudendijk. De jury bestaat uit vijf mensen uit verschillende organisaties, die deze wedstrijd samen met de gemeente Twenterand ondersteunen: Waterschap Vechtstromen, Rabobank, Raab-Karcher Greenworks, Cogas en Mijande Wonen.

De eindbijeenkomst is donderdagavond 10 december in de raadszaal van het gemeentehuis in Vriezenveen. De bijeenkomst start om 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur. Iedereen is welkom. Misschien kunt U nog iets leren uit deze plannen!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›