4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kerstkaartenbezorgactie Het Anker en Irene Vroomshoop wordt uitgebreid

· 1081× bekeken

VROOMSHOOP - De activiteitencommissie van Het Anker en Irene houden voor de 2e keer een Kerstkaartenbezorgactie. Het bezorggedeelte wordt uitgebreid. In overleg met de actiecommissie uit Den Ham en Vriezenveen, worden de kaarten nu bezorgd in Vroomshoop, Geerdijk, Vriezenveen, Aadorp, De Pollen, Den Ham en Daarle.

U kunt de kaarten inleveren in Kerkelijk Centrum Irene en Kerkelijk Centrum Het Anker op de zaterdagen 12 en 19 december tussen 10.00 en 11.00 uur en in de week van 14 december op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 18.30 – 19.30 uur. In Geerdijk kunt u ze vanaf 12 december inleveren tijdens openingstijden bij “De Oalde Bakkerij”. De kosten bedragen € 0,50 per kaart, te betalen bij het inleveren van de kaarten. Meer info kunt u vinden op de sites of in de kerkbladen van de kerken in Den Ham, Vriezenveen en Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›