4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hoofdprijs voor Stichting Oos Plekkie

· 1258× bekeken

VROOMSHOOP - Dat plannen maken en meedenken loont blijkt wel uit het feit dat de nieuwe stichting Oos Plekkie nu al een hoofdprijs heeft binnen kunnen slepen met een van de vele ideeën welke uit de denktank van bestuur en vrijwilligers ontstaan. Bestuurslid Monique heeft een geweldig idee ingeleverd als inzending op de prijsvraag van afvalverwerker ROVA. De kern van het ingediende idee is om kinderen op een grappige en leerzame manier te betrekken bij de gevolgen van rondslingerend zwerfvuil en inzichtelijk te maken dat schoon de norm is.

Het totale idee is ook bij ROVA bijzonder in de smaak gevallen en jawel… We hebben de hoofdprijs gewonnen, welke Monique op woensdag 26 november uit handen van mevr. Petra Streng (van ROVA afvalverwerking) kreeg overhandigd.

Wij kunnen nu met het grotendeels uitgewerkte plan aan de slag. Enige ondersteuning van de gemeente Twenterand gaat aangevraagd worden, waarna de omgeving van het wijkgebouw qua afvalverwerking weer helemaal bij de tijd is en de kinderen op een speelse manier leren dat afval langer meegaat dan menigeen denkt en dus…. in de afvalbak thuishoort.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›