4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Prijswinnaars ZINiN Bibliotheek Daarlerveen!

· 792× bekeken

DAARLERVEEN - Een prachtige bibliotheek op een unieke locatie, dat is de nieuwe ZINiN Bibliotheek in Daarlerveen. Speciaal voor de opening van de nieuwe bibliotheek hield ZINiN een verloting onder de leden met twee mooie prijzen: een drone en een Go Pro Actioncam. Afgelopen donderdag werden deze prijzen overhandigd door bibliotheekmedewerkster Roelie Jansen. De gelukkige winnaar van de drone was mw. A. v.d. Velde en de Actioncam kwam in handen van de heer Groot Wassink. Beiden zijn trouwe bezoekers van de bibliotheek en op de vraag wat hun lievelingsboek was hoefden zij niet lang na te denken: Voor de heer Groot Wassink is dit De Ontdekking van de hemel van Harry Mulisch terwijl mw. v.d. Velde de series over de Amish verslindt. Beiden vinden de nieuwe bibliotheek een aanwinst voor hun dorp.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›