4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

75 senioren vanuit Daarlerveen naar Santiago de Compostella

· 1165× bekeken

DAARLERVEEN - Op woensdagmiddag 18 november kon het toegestroomde publiek weer genieten van een prachtige ouderenmiddag in Daarlerveen. Het was de vijfde keer dat dit evenement gehouden werd en “De Schoof” bood ook dit keer weer een mooi programma. Beide kerken “De Schoof” en “De Kruiskerk”, in samenwerking met “Welzijn Ouderen Daarlerveen” organiseren deze ouderenmiddagen, die niet meer weg te denken zijn in het dorp. Om beurten stellen de kerken hun ruimte beschikbaar.

75 senioren genoten van een boeiende middag en gingen met Henk Pasterkamp mee naar Santiago de Compostella. Vanuit je stoel kon iedereen deze bijzondere pelgrimstocht meebeleven. Santiago de Compostella is een van de belangrijkste christelijke bedevaartsoorden. Pelgrims uit heel Europa eindigen hier hun voettocht. Tijdens deze tocht kwamen we veel tegen en kregen we veel te zien.

De volgende ouderenmiddag staat gepland op woensdag 20 april 2016 om 14.00 uur in “De Kruiskerk”. Ook dan is er koffie/thee, iets lekkers erbij en tijd voor ontmoeting. De ouderenmiddagen worden – naast inwoners uit Daarlerveen – ook door steeds meer mensen uit omliggende plaatsen bezocht. Kom gerust ook een keer en weet u welkom!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›