4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Stichting Mensen voor mensen schenkt royale gift van € 40.000,-

· 1389× bekeken

ALMELO - In aanwezigheid van Burgemeester J.H.M. Robben van de Gemeente Wierden reikten de bestuursleden Albert Hendrikse en Hans en Magda Evers van Stichting Mensen voor Mensen samen met vele vrijwilligers zes cheques met een totale waarde van € 40.000,- euro. Dit jaar is gekozen voor Woonzorgcentrum Het Liefferdinck, Stichting uit Den Ham, Wios Wierden-Enter, Stichting BOOT uit Twenterand, Stichting Manna uit Twenterand, Stichting Bowie uit Wierden, Stichting De Eethoek uit Almelo. Deze organisaties hebben allen het doel om mensen in de regio een extra steuntje in de rug te geven en waar nodig hulp te bieden en te begeleiden. De burgemeester sprak over een mooi initiatief waarbij het Twentse bedrijfsleven samenkomt en zich verdienstelijk maakt voor de regio.

De opbrengst is eerder dit jaar bijeengebracht door een veiling tijdens de jaarlijkse “Illegale Haringparty”. Een initiatief van Marquette Detachering en TDU Catering. De genodigde gasten uit het Twentse bedrijfsleven hebben geld bijeengebracht volgens het Amerikaanse veilingsysteem. Er kon worden geboden op het eerste vaatje haring, welke dit jaar op naam is gekomen van Dasko Koel- en Vriestransporten B.V. maar ook werden gesigneerde voetbalshirts, een volledig verzorgde wijnreis door Oostenrijk en andere items geveild. Het geld is opgehaald voor Stichting Mensen voor Mensen. Deze stichting heeft als doel mensen te ondersteunen die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland.

Over Stichting Mensen voor Mensen
Door de voortdurende economische crisis zijn er steeds meer gezinnen met problemen die terecht komen bij maatschappelijke en hulpverlenende instanties. Stichting Mensen voor mensen is een regionale stichting en heeft als doel mensen kansen te bieden die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland, verzachten van het leed waarin deze mensen moeten leven en het voorkomen dat kinderen van de financiële en schrijnende situatie de dupe worden. Het bestuur van Stichting Mensen voor Mensen bestaat uit de directie van Marquette Detachering Hans en Magda Evers en Albert Hendriksen, Algemeen directeur van Nijhof Wassink.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›