4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

John Lohues nieuwe Prins van De Smoezen

· 1361× bekeken

VROOMSHOOP - “Met dit stel, 4 meter in totaal, viert de Smoezen carnaval maximaal”. Dat is het motto waarmee Prins John 1 (John Lohues) samen met zijn Adjudant Rob (Rob Hutten) het komende jaar over “Smoezenlaand” regeert in het 65e carnavalsjaar. Onder luid gejuich werd dit duo afgelopen zaterdagavond gepresenteerd bij activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop.

Traditiegetrouw werd de nieuwe prins officieel gepresenteerd tijdens het Prinsenbal. Om elf over elf kwam hij samen met zijn adjudant tevoorschijn op het plein voor de nieuwe residentie. Beide mannen zijn al jaren bekend met De Smoezen. John is een graag geziene gast op alle Smoezenfeesten en Rob nam vorig jaar afscheid als Vorst.

Met de bekendmaking van de nieuwe prins is het nieuwe carnavalsseizoen een feit. De volgende activiteiten die op de planning staan in het seizoen 2015 - 2016 zijn de gala-zittingsavonden op 29 en 30 januari 2016. De kaartverkoop voor deze avonden vindt plaats op 23 januari 2015 bij neven-residentie Café Kremer.
Meer informatie over Prins John 1, Adjudant Rob en de diverse activiteiten van De Smoezen is te lezen op de website: www.desmoezen.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›