4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Douwe Egberts punten voor de voedselbank

· 1473× bekeken

TWENTERAND - Lions Twenterand steunt de nationale decemberactie waarin Douwe Egberts waardepunten worden ingezameld voor de voedselbank. DE-waardepunten kunnen in december worden ingeleverd bij de inzamelpunten van Lions Twenterand. Douwe Egberts verhoogt deze punten met 15% en wisselt ze begin 2016 in voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank. Inmiddels doen meer dan 80 gemeenten mee aan deze actie. Laten we zorgen dat Twenterand daarin positief opvalt en zoek al uw laatjes af naar vergeten punten.
Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, kunt u inleveren op de volgende adressen: Jumbo Vriezenveen (Krijgerstraat), Jumbo Westerhaar (Kervelplein), Jumbo Vroomshoop (Lindeflier), Jumbo Den Ham (Grotestraat), Coop Supermarkten Vroomshoop (De Koele), EMTĂ© Vriezenveen (Westeinde).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›