4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

25-jarig onderwijsjubileum van juf Gerdien Kleinjan – Remmink

· 1987× bekeken

VROOMSHOOP - Woensdag 11 november werd er feest gevierd op de Oranjeschool. Juf Gerdien Kleinjan werkte 25 jaar in het onderwijs binnen PCBO Vroomshoop. Op dit moment werkt juf Gerdien in groep 1 en groep 5.
In de loop der jaren is het onderwijs wel wat veranderd, aldus Gerdien. Het accent is meer op de prestaties komen te liggen. Het belangrijkste vindt Gerdien toch de sfeer en de betrokkenheid als leerkracht bij de leerlingen. Een leuke vorm van leren vindt ze het “Coöperatief leren”, het samen bezig zijn met een opdracht en het leren in leuke spelvormen, iets waar op de Oranjeschool veel aandacht aan wordt besteed.

Vanmorgen stonden alle leerlingen van de Oranjeschool te wachten op de aankomst van juf Gerdien. Juf Gerdien kwam aan in een open Lamborghini. Dat vonden de kinderen erg stoer. De kinderen stonden met bogen te wachten.
Alle kinderen verzamelden zich op het schoolplein, zongen een feestlied en deden daarbij de “Juf Gerdiendans”. Juf Gerdien kon al snel enkele pasjes meedoen.

Daarna werd het feest voortgezet in de kleutergroepen met een prachtig toneelstuk door de leerkrachten, gevolgd door leuke spelletjes in de klas.
Juf Gerdien is een bevlogen enthousiaste leerkracht en hoopt nog jaren in het onderwijs werkzaam te zijn!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›