4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

‘Houvast’ in ‘Oos Plekkie’ in Vroomshoop

· 1122× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen donderdagavond, waren meer dan 30 vrouwen bij elkaar in ‘Oos Plekkie’ (voorheen ’t Flierpark, Bijvank 18, Vroomshoop). Daar werd een ‘crea avond’ gehouden met als thema:‘Houvast’. De vrouwen gingen sierlijke decoborden maken. Met behulp van vele verschillende materialen (o.a. diverse letters, schoolbordfolie, linten e.d.) maakten de dames fraaie taferelen. Tussendoor werd ook de inwendige mens niet vergeten. Betty de Haan vertelde kort iets over haar geloof aan de hand van het thema. Om ongeveer 21.30 uur keerde een ieder weer voldaan huiswaarts met een ‘kleine maar fijne’ goodybag. We hebben samen van een hele fijne avond genoten.

We hopen dit voorjaar (maart 2016) opnieuw een crea avond te houden. Bij dezen bent u daar alvast van op de hoogte.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›