4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feest bij De Akker: webshop, Facebookpagina en invoer spaarkaart

· 1225× bekeken

VRIEZENVEEN - Zaterdagmiddag 7 november was het groot feest bij Christelijk Boekenhuis De Akker in Vriezenveen. Onder grote belangstelling van klanten, vrijwilligers en bestuursleden verrichtte burgemeester Visser de officiële opening van de webshop www.akkerboek.nl , de Facebookpagina en de introductie van de Akkerspaarkaart. Burgemeester Visser hield voorafgaand aan de opening een inspirerende speech over het belang van vrijwilligers voor onze samenleving. Daarin sprak hij over de toenemende digitalisering, onder andere de overgang van boeken naar e-books, e-readers en streaming van beeld en geluid. Ook benoemde hij dat steeds meer klanten digitaal winkelen en het feit dat De Akker daar enthousiast in mee gaat.

Hij complimenteerde De Akker als vrijwilligersorganisatie en benoemde de drie doelstellingen van De Akker: evangelisatie, ontmoeting & levensritme en de winstuitkering naar goede doelen van Twenterand, zowel dichtbij als verder weg. Daarbij werd ook de Akker-spaarkaart geïntroduceerd. Bij besteding van elke 10 euro ontvangt men een stempel, bij inleveren van een volle Akker-spaarkaart ontvangt men een Akkerbon van 5 euro.

Na de speech liep burgemeester Visser onder de ballonnenboog door en doorbrak het spinnenweb www.akkerboek.nl . Daarmee was de officiële opening van de webshop www.akkerboek.nl een feit.
Door het openen van de webshop is De Akker tegemoet gekomen aan de wens van veel digitale klanten op afstand. Deze kunnen nu thuis achter de computer boeken bestellen, deze worden thuis bezorgd of kunnen afgehaald worden in de winkel. Ook met het oog op de feestelijke decembermaand kunt u daar makkelijk terecht. Inmiddels heeft De Akker ook een Facebookpagina waar u op de hoogte wordt gehouden van nieuwe artikelen en acties.

U wordt van harte uitgenodigd rond te kijken in de webshop www.akkerboek.nl en de Facebookpagina te bezoeken voor een like of share, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in de winkel aan het Westeinde 305 in Vriezenveen.
Onder het genot van een hapje & een sapje werd nog gezellig nagepraat.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›