4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Ontwerpvisie op wonen ter inzage

· 736× bekeken

VRIEZENVEEN - Het College van burgemeester en wethouders van Twenterand heeft de zogeheten ‘ontwerpvisie op wonen 2015 – 2025’ vrijgegeven voor inspraak. Dit ontwerp ligt vier weken ter inzage, van 30 oktober tot 26 november 2015.

De woningmarkt is continue in beweging. De gemeente staat hierin voor belangrijke woningmarktopgaven. De gemeente wil kaders vaststellen zodat er een basis ontstaat voor de gewenste ontwikkelingen op de woningmarkt.

Veranderende rol
Ook binnen de woningmarkt verandert de rol van de gemeente van minder regisseren naar meer stimuleren en faciliteren. Belangrijke thema’s hierbij zijn wonen en zorg, specifieke inkomensgroepen en overige kwetsbare groepen, de juiste woning op de juiste plek, bewoners nemen initiatief, gebiedsontwikkeling en stedelijke vernieuwing. De gemeente Twenterand werkt hierin samen met woningbouwcorporatie Mijande Wonen.

Reacties kenbaar maken
De ontwerpvisie op wonen 2015-2025 is in te zien op de website van de gemeente Twenterand www.twenterand.nl. Reacties kunnen bij voorkeur schriftelijk kenbaar worden gemaakt in de periode van 6 november t/m 3 december 2015. Daarna wordt het beleid ter vaststelling aangeboden aan de Gemeenteraad. Tegen de vaststelling is geen bezwaar of beroep mogelijk.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›